Hörcsögmentés

Találtál egy segítségre szoruló hörcsögöt? Örökbefogadnál egyet? Netán le kell mondanod a sajátodról? Esetleg tanácsra volna szükséged? Segítünk!

 

Írj egy emailt vagy lépj velünk kapcsolatba a Facebookon!

 

Email: horcsogmentes@gmail.com

Facebook: Hörcsögmentés

 

Kis csapatunk nap mint nap arra törekszik, hogy a segítségre szoruló hörcsögöket felkarolja és megtalálja számukra az álomotthont. 

Sajnos rengeteg hörcsög sínylődik apró ketrecekben, megfelelő felszerelések nélkül, gyakran - magányos létük ellenére - fajtárssal, melynek következménye sok esetben súlyos sérülés vagy tömérdek utód. Nem ritka a teherré vált, megunt és így akár az utcára kitett jószág sem.
A mi célunk, hogy ezek a hörcsögök elfeledhessék korábbi rossz sorsukat és hátralévő életüket boldogan élhessék le, ahogyan azt megérdemlik, hiszen semmivel sem érnek kevesebbet, mint bármely más élőlény e földön.

Szeretnél te is megmenteni egy életet, segíteni egy rászoruló hörcsögön? Fogadj örökbe!

 

Az örökbefogadás feltétele, hogy az örökbefogadó személy a hörcsögöt kizárólag hobbi célból vállalja, nem használja eleségállatként, nem szaporítja, nem adja tovább, valamint biztosítja számára a megfelelő körülményeket, a kellően tágas lakhelyet és minden szükséges felszerelést, törődést, ellátást. 

A hörcsögöket minden esetben az örökbefogadási szerződés aláírása után adjuk örökbe.

 

Vigyél haza egy apró szeretetgombócot, ki élete végéig hálás lesz neked, amiért megtapasztalhatta nálad a szeretetet, a boldogságot. 

 

A jelenleg örökbefogadható hörcsögöket Facebook oldalunkon tekinthetitek meg.

gallery/screenshot_6ghdffdfghfghfghfe44